Тръст „Синя България” организира благотворителна акция за мача между Левски и Ботев, който ще се играе при закрити врати и това носи щети в размер на приблизително 60 000 лева на футболния клуб.

„Каним всички наши членове, симпатизанти и левскари да гледат мача срещу Ботев в The Fifth Base (fifthbase.bg), София, бул. Петър Дертлиев 129 в неделя от 19:00 часа.
Средствата ще бъдат събрани чрез продажбата на програмката за мача срещу Ботев. Тя се издава целево за събитието от ПФК Левски, като целият тираж ще бъде предоставен на тръст „Синя България”. Тръстът ще предостави събраните средства на ПФК Левски за покриване на санкцията от мача срещу Берое. Програмката няма да се раздава безплатно, каквато е обичайната практика от последните 4 сезона, а ще се продава и в магазините на ПФК Левски и НКП, като средствата ще се отчитат на тръста. С това си действие тръстът спасява отпечатването на програмата за мача, чиято липса щеше да е прецедент в последните 4 години, както и иска да покаже колко трудно се събират средства и колко лесно се прахосват чрез необмислени санкции.
На срещата в неделя членовете на УС ще дадат и информация за всички детайли около придобиването на 15% от акциите на клуба и работната среща с Тодор Батков и Константин Баждеков в четвъртък.

Призоваваме цялата левскарска общност да подкрепи акцията на тръста, за да покаже, че може да държи съдбата на любимия си клуб в своите ръце!“