Над хиляда от най-верните фенове на Локомотив Пловдив дойдоха на първата тренировка на отбора за годината. С много песни и звук запалянковците създадоха атмосфера на играчите в първото им занимание за 2011 година.

Пиротехнически средства допринесоха за латино атмосферата. Въпреки студа и крайно неудобното време на стадион „Локомотив” спазиха традицията и феновете спретнаха шоу за футболисти и медии.

Играчите и треньорското ръководство бяха посрещнати с бурни аплодисменти, а феновете скандираха имената на част от футболистите.

Както се полага в началото на годината бе лисната и вода пред играчите за да им върви при постигане на целите поставени пред отбора.

Докато играчите излизаха феновете най- много се вълнуваха от новите попълнения и искаха да ги видят още преди да са стъпили на терена. Сърбинът Боян Дойкич и аржентинецът Хуан Мануел Бариентос се радваха на всеобщо внимание, а феновете скандираха името на Йордан Тодоров, който излезе отново с „Черно-белия” екип, макар и да не се е разделил напълно с Миньор.

Първи от съблекалнята се появи старши треньорът Неделчо Матушев, а заедно с играчите излезе и възстановения след операция президент на тима Христо Бонев.

Футболистите се подредиха на терена и поздравиха феновете, след което навъртяха няколко обиколки. След това Матушев ги заведе на съседния тренировъчен терен, където продължи заниманието. Голяма част от феновете последва своите любимци и изгледа и тренировката на помощния терен.

Феновете на Локомотив най- оживено коментираха предстоящите трансфери и предстоящите контроли, които ще изиграе любимия им отбор.