Най-красивите фенки на Миньор Перник вече носят името МиньОРКИ (MinyORKI)! Закачката идва от страна на отбора-домакин, който реши да направи конкурсите за най-очарователните си привърженички ежемесечен.

Ето и информацията, поместена на официалния сайт на перничани:

Тъй като единадесетте победителки в конкурса за „Най-красиви фенки на Миньор” пожънаха голям успех и популярност, решихме да насърчим нежните привърженички на отбора да излязат на светло, като участват в ежемесечните конкурси „MinyORKI”. Победителките ще красят луксозен календар за 2012 година.

Ето и регламента:

Могат да участват дами без ограничения за възраст и социален статус.

Записванията за участие стават, чрез изпращане на е-мейл със следната информация: Снимки (портретни и в цял ръст), малко лична информация (местоживеене, занимания, ръст) и контакти за обратна връзка (е-мейл и телефон).

Кандидатките могат да изпращат писмата си до 10-о число на месеца на e-mail: minyorki@gmail.com. От 11-то до 25-то число, MinyORKI-те ще бъдат качени на сайта PernikToday.net, където ще може да се гласува за тях. Накрая на всеки месец, ще се обявява победителка, която ще участва във фотосесия за календар на съответния месец през 2012 година.

Осигурени са още много награди от партньори на клуба!

Да покажем на света MinyORKI!