Единият от тримата собственици на Левски Иво Тонев навършва 46 години на днешния ден. Затова от клуба не пропуснаха да го поздравят на официалния си сайт и му пожелаха здраве, професионални успехи, спокойна година и много щастливи мигове начело на "сините". 

В благопожеланията се включиха всички ръководители, играчи и функционери на клуба. В посланието си към Тонев на сайта припомниха и визитката му. 

"Роден на 3 януари 1970 г. в Плевен той е юноша на Локомотив София. Бивш футболист на Локомотив Дряново, Локомотив Мездра, Янтра Габрово, Септември София и Миньор Перник."

"След като приключва футболната си кариера през 1994 г., започва работа в родния Локомотив София като секретар. Две години по-късно вече е технически директор. През 2003 г. става изпълнителен директор в "железничарския" клуб. От януари 2012 г. е изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Левски."

"Завършил е Софийската математическа гимназия и има висше образование в Университета за национално световно стопанство. През  2008 г. става председател на Постоянната комисия за децата, младежта, спорта и туризма към Столичния общински съвет. През 2009 г. е назначен за председател на Управителния съвет на Българския спортен тотализатор", пишат от сайта във визитката на Тонев.

В същото време, от клуба поздравиха и защитника си Максимилиан Карнер, който днес също празнува рожден ден. Австриецът навършва 26 години и също беше поздравен от ръководството на "сините".