Новопривлеченият холандец Дъстли Мюлдер продължава да учудва хората в Левски, както и журналистите. Първо, той шокиращо не се зарадва на победата на Холандия над Бразилия, а сега стана известен фактът, че макар на 26 години, Дъстли вече е баща на четири деца.

„Моите родители са от Холандските Антили, разказа Дъстли, който вече е играч на Левски. От малък симпатизирам на бразилския футбол и поддържам отбора им. Естествено, че съм и за Холандия, но в мача помежду им бях за Бразилия и смятах, че те ще станат световни шампиони. Сега вече съм за Холандия.”

Оказа се, че не това е най-шокиращата новина около десния бек. Той е роден на 27 януари 1985 година. Висок е 1,81 м. и тежи 71 килограма. И заяви, че е щастлив баща на четири деца.

„Имам две сестри и един брат, разказа за себе си Дъстли. Когато се установя в София, ще направя всичко възможно да доведа семейството си. Имам общо четири деца. От първия ми брак 2 дъщери, а сега от втория ми брак две момчета. Те са много буйни. Вярвам, че ще станат фенове на Левски и ще ме подкрепят.”

Очаквайте в понеделник обширно интервю в Gong.bg с последното, засега, попълнение на Левски.