Видео, футбол, Иво Райчев и Ники Александров са само част от Лигата на разБИРАчите. Kamenitza стартира голям и забавен проект, който предвижда заснемането и излъчването на поредица клипове, които дават отговор на футболните въпроси на феновете. В проекта участват и Веселин Димитров и Владимир Тодоров – едни от най-изявените футболни блогъри и зевзеци.

Ако си над 18 и ти се въртят из главата въпроси от рода на „Може ли да се играе футболен мач едновременно с две топки?” то бързай към www.kamenitza.com където да го зададеш на разБИРАчите. Колкото по-интересен, заплетен и откачен е въпросът ти, толкова по-голям е шансът да си сред двамата фена, които ще станат част от разБИРАчите. Ако нямаш навършени 25, а твоя въпрос „пребори” останалите, ще си разБИРАч в „сянка:” ще си „разцъкваш” на футболни теми с разБИРАчите и ще видиш как въпроса ти „оживява” на видео, но няма да можеш да участваш във видео материалите. Научи повече за “Лигата на разБИРАчите” и се запознай с правилата за участие тук: http://kamenitza.com/kamenitza-register

Професионален снимачен екип отразява «разрешаването» на въпроса на видео, което ще може да се гледа в сайта на Kamenitza – kamenitza.com. Първото видео вече е заснето и е с участието на един от любимците на българските фенове – Трифон Иванов.

Ако се съберете с приятели на по бира и ви хрумнат на пръв поглед неразрешими футболни въпроси като „Може ли някой да вкара 10 от 10 дузпи със завързани очи”, Лигата на разБИРАчите е тук, за да ви отговори.

Вижте и видео-визитката на Лигата на разБИРАчите: