„Честитя първо победата на домакините, които с показаното на терена като че ли заслужиха тази победа. При нас явно нещата се задълбочават“, каза помощник треньорът на Локомотив София Явор Вълчинов при загубата с дузпи от Калиакра в Каварна.

„Когато изпускаме толкова положения пред вратата на противника, няма как да побеждаваме. С течение на времето ставаше все по-трудно за нас, защото Калиакра имаше ден почивка повече преди този мач“, коментира асистентът на Антон Велков.

„Не ми се иска да вярвам, че това е реалното състояние на нашия отбор. Мисля, че потенциалът на тима ни е много по-голям. За подценяване не мисля, че може да става и дума, защото знаете, нашето положение в шампионата не е много добро и днес искахме да победим, за да продължим за Купата.“

„Според мен имаше чиста дузпа в наша полза още в началото на мача за нарушение във въздуха срещу Преслав Йорданов, но съдията не я отсъди, а това сигурно щеше да промени развитието на срещата.“

„Това, което най-много искахме да избегнем, беше стигането до продължения, защото след три дни отново играем срещу Калиакра. Надявам се обаче тогава да се представим по-добре“, каза още Явор Вълчинов.