Двамата нови футболисти Иван Вълчанов и Иван Маркович, които се присъединиха към подготовката на Черно море в края на миналата седмица, ще подпишат договори с "моряците" утре или най-късно в сряда. Това съобщиха за varnautre.bg от клуба. Халфовете, ще носят екипа на "моряците" през пролетта. С тях селекцията в Черно море официално приключва.
 
21-годишният сърбин взе участие в контролата с Поморие, което бе достатъчно на треньора Никола Спасов да се убеди в качествата му, както и в това, че той ще му свърши работа в предстоящите мачове от сезона. Маркович вече е играл в България за ЦСКА, с чийто екип е записал 12 мача и 2 гола. Бил е също играч на Цървена Звезда, Партизан, Земун, Корона (Келце) и ВВВ Венло (Холандия). Висок е 185 см.

 

ъ

 
25-годишният Вълчанов пък все още не е изиграл и минута с екипа на варненци, но това ще се случи на турнира "Балчик Къп", който ще се проведе от 6-и до 16 февруари. За последно Вълчанов е играл за Славия, за който през миналата есен има 9 мача и 2 гола. В кариерата си е носил екипите и на Чавдар (Етрополе), Монтана и Любимец.
 
Припомняме, че през зимата с "моряците" подписаха Георги Илиев, Пламен Николов и Влади Романов.
 

Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS