Отборът на Славия заминава днес за Анталия в общ чартър. В Турция тимът ще изиграе пет контроли, четири от които вече са уговорени, а последната ще бъде уточнена на място.

На летище София Велислав Вуцов обяви, че белите се разделят с двамата бразилски футболисти, които бяха на проби и потвърди новината на Гонг, че Александър Томаш вече е играч на Славия.

Също така наставникът заяви, че се чака бразилски централен защитник, който играе мачове към момента и няма да е изостанал с подготовката, а ще бъде в игрови ритъм,.

Дори и да не бъде привлечен въпросният бранител, селекцията на тима вече е приключена и няма да се търсят други нови попълнения.

Юношата на Славия Стоян Георгиев ще бъде преотстъпен през пролетта, най-вероятно в Монтана, като изявите на талантливия защитник ще бъдат следени изкъсо с оглед на възможно негово завръщане на Овча купел от лятото, тъй като в момента не може да се пребори с конкуренцията в отбраната на белите.

Вуцов също така заяви, че състоянието на Даниел Пеев е добро и няма да му се наложи да носи маска, за да предпазва счупената си дясна скула.