От ръководството на Левски обявиха, че все още има известен брой билети за голямото дерби на кръга срещу Лудогорец. "Сините" пуснаха над 14 хил. пропуска за "Герена", като са останали не повече от 600. 

Касите ще са отворени до края на първата част на двубоя около 20:45 часа. Ето и съобщението от ръководството на столичния гранд:

"Уважаеми фенове, в продажба останаха последните 600 билета за срещата между Левски и Лудогорец на стадион "Георги Аспарухов" тази вечер от 20:00 часа. Наличните проспуски са за семейния блок в сектор "В" и сектор "Г". И за двата сектора се влиза през вход 10 откъм булевард "Владимир Вазов"."

"Билетите са в продажба единствено на касите на стадион "Георги Аспарухов", които ще работят до края на първото полувреме на срещата (20:45 часа). След 17:00 часа ще отвори и каса откъм булевард "Владимир Вазов" за улеснение на феновете, които ще влизат през вход 10 и ще се възползват от последните талони."

"Цените са 12 лева за сектор "В" и 7 лева за сектор "Г". Призоваваме отново всички привърженици, които вече са си закупили билети, да дойдат по-рано на стадиона и да се насочват към входовете, които са оказани на техните пропуски", написаха от ръководството на Левски.