Латвийският вратар Андрейс Павловс се оказва добър рекетьор, научи Гонг. След като се бе договорил с Левски за парите, срещу които ще играе за сините, вратарят е променил първоначалните си намерения. Той трябваше да започне с българския отбор веднага след като сегашния му тим отпадне от евротурнирите.

Павловс изрази желание да играе за Левски веднага след като изкара пробен период с тима на лагера в Австрия. Там са договорени и личните условия на футболиста. Първоначално се появиха информации, че румънския Отопени иска да вземе вратаря, като му предлага два пъти повече пари от българите.

Последната информация от Павловс е, че след негов разговор с Виктор Мороз, който дойде в ЦСКА, вратарят е променил желаната от него сума. Той разбрал, че Мороз ще взима от червените 10000 евро заплата и веднага се ориентирал към тази сума за желана от него заплата в Левски.

От българския клуб приели променените желания на Павловс като некоректни и обмислят дали въобще да водят преговори за неговото привличане. Още повече вратарят няма да бъде използван през есента в срещите от евротурнирите.

Възможно е Левски да се ориентира към вратар от българското първенство.