Малко преди бразилският вратар на Литекс Родриго Галато да се присъедини към новия си отбор си организира сватба за чудо и приказ. Досущ на световноизвестните си сънародници Робиньо и Кака, стражът на „оранжевите” подари на ослепителната си половинка Жасиели бляскаво тържество.

Церемонията се е състояла на 19-ти декември миналата година в родния град на Галато - Парана. Бившият вратар на Атлетико Паранензе се е заклел във вечна вярност на своята любима пред хиляда гости в красив дворец.

Без съмнение с присъствието на госпожа Галато в Ловеч красотата в града ще се вдигне неимоверно.

Благодарение на останалите бразилци в Литекс, Галато и неговата съпруга успяват по-бързо да се адаптират към начина на живот в България. Двойката останала най-удивена от допира си за пръв път със снега в нашата страна.

Въпреки че нямаше много поводи за радост след мача с Пирин, загубен от ловчанлии с 1:4, два дни по-късно Родриго заведе съпругата си на ресторант по случай празника на жената 8-ми март. Компания на новоизлюпеното семейство правеха и останалите бразилци в тима на Гриша Ганчев и техните половинки.