Чаровната волейболистка на ЦСКА Габриела Цветанова завъртя главата на роден футболист. От няколко седмици талантливата състезателка получава романтични смс-и от футболиста на Калиакра Николай Петров. Халфът на каварненци видял Габи по телевизията по време на плейофната фаза в родния волейболен шампионат и бил пленен от пръв поглед. Футболистът веднага издирил телефона на красивата брюнетка и започнал да я омайва с красиви съобщения, но не се задоволил само с тях.

Волейболният отбор на ЦСКА спечели своята 20-та юбилейна титла, но за Цветанова това не било всичко. Преди решителния сблъсък на армейките с Марица, в съблекалнята Габи била изненадана с огромен букет рози с картичка, на която пишело “Успех!”, а това помогнало още повече за това тя да бъде на ниво в мача срещу пловдивчанки. Привлекателността на талантливата волейболистка се видя от мнозина и по време на церемонията “Спортист на годината” преди време, когато Габи излезе стилна на сцената, за да връчи статуетка на плувеца ни Петър Стойчев.

До скоро четвъртата на Световното първенство с девойките на България Габриела Цветанова имаше връзка с Мистър България Сава Цеков, но нещата помежду им приключиха в началото на тази година. Николай Петров също е със статут на ерген така че единствено голямото разстояние между София и Каварна може да е проблема на този етап между двамата и това те да са заедно.