Четвъртият съперник на Черно море в Турция Войводина Нови Сад се намира на 4-о място във временното класиране на сръбската елитна Суперлига. Отборът е с 28 точки от 15 мача. Пред него в класирането са лидерът Партизан, Цървена звезда и Ягодина.

Основаният през далечната 1914 година клуб е роден на Милош Красич, откъдето той е тръгнал към големия футбол.

Войводина е два пъти носител на титлата на Югославия през 66-а и 89-а година. На европейска сцена печели Интертото Къп през 76-а година.

В настоящия състав личат имената на чужденците: Едуардо Фиеро - боливийски нападател, национал, Наемека Ажуру –нигерийски халф, Умару Абубакар - камерунски нападател.

През есента в отбора се подвизава бившият футболист на Левски Сержиньо Грийн, който сега премина в кипърския АЕК. Треньор на Войводина е Небоиша Вигневич. Най-резултатен за Войводина в Суперлигата до момента е  Абубакар с 10 гола, като на актива си има и 3 асистенции. Милан Божович е вкарал 6 гола през есента.

Войводина е на подготовка в Анталия от 1-и февруари. Там сърбите вече изиграха цели 5 контроли, като и в петте записаха победи. Ето и резултатите от тях:

Войводина-Криля Советов 4-0

Войводина-Полония 3-2

Войводина-Рапид Б 2-0

Войводина-Жилина 2-1

Войводина-Локомотив Тбилиси 2-0