Наставникът на Локомотив Мездра Войн Войнов призна пред Гонг, че не е наясно, дали ще може да използва четиримата преотстъпени футболисти от Левски в мача срещу „сините”. Утре шампионите гостуват в Мездра, а на този етап наставникът на домакините не знае дали може да разчита на Исмаил Иса, Борислав Балджийски, Боян Табаков и Сашо Киров, които са собственост на Левски.

„Казах на днешния разбор, че за всеки футболист е чест да играе срещу Левски и ЦСКА. Трябва да дадат всичко от себе си. Както всеки отбор, така и ние имаме проблеми. При нас са малко в повече, защото основни футболисти са контузени, а имаме и един наказан състезател”, призна легендата на Левски Войнов.

„Не мога на сто процента да кажа, дали преотстъпените от Левски ще играят. Готов съм и с двата варианта. Мисля, че е по-справедливо да играят. Те не влизат в сметките на Левски. Това не е мой проблем, а на двете ръководства. Ще се съобразя при всички положения. Добре беше да знам, но в нашата страна, какво ли е наред, че това да бъде. Дай Боже да мога да ги използвам”, отсече старши треньорът на Локомотив Мездра.

Специалистът допълни, че ръководството на Локомотив Мездра има сключен договор с полицията и на мача с Левски ще присъстват униформени, които да бдят за реда. Припомняме, че феновете на ЦСКА създадоха големи проблеми точно на двубой в Мездра.

„Аз ще бъда последният човек, който ще стане песимист. До последно ще дам всичко от себе си и ще се боря за оцеляването ни в А група. Сигурен съм, че до последния кръг няма да ясно кой ще изпадне. Това ще е една приятна интрига. Мачът с Левски няма да е фатален. Борбата ще продължи дори, ако спечелим, или загубим”, заяви още Воин Войнов за Гонг.