Старши треньорът на Локомотив Мездра Войн Войнов даде специално интервю за Гонг преди решителният мач за оставане в А група срещу Сливен

„Имам само един наказан футболист за този мач. Радващото е, че Керчев и Боби Хазуров са на линия заедно с Предраг Пажин. Не усещам в отбора да има напрежение преди този двубой. Момчетата осъзнават, че това е последната възможност да се спасим и само победата ни устройва. Гостите от Сливен имат два знака и равенството ще е добре за тях, докато ние се нуждаем единствено от трите точки”.

По повод появилите се информации, че главният рефер в този мач Стефан Спасов ще помага на Сливен, наставникът на тима от Мездра сподели: „Аз вярвам на българското съдийство и мисля, че мачът ще се реши на терена от отборите, а съдията ще свири по правилата”.

„Не съм запознат, дали други отбори могат да ни стимулират с финанси за победа над съперника, но съм на мнение, че точно сега не трябва да се говори за пари, защото оцеляването е по-ценно. Вярвам в оставането на отбора в А група. Има си хас да кажа обратното, аз съм последният човек, който ще се примири и знам, че моето поведение също е важно за това, как ще играят футболистите. Не искам да мисля в този момент за оставането ми начело на отбора като старши треньор. Договорът ми приключва след 20 дни и не съм мислил, какво ще правя. Единственото, за което мисля в момента е оцеляването на тима, а нашата треньорската професия е ясна.