Старши треньорът на Локомотив Мездра Войн Войнов бе много разочарован от резултата 1:1 срещу Сливен. И двата тима се борят за оцеляване в А група, но благодарение на точката, Сливен е по-близо до тази цел.

„Не ни устройва този резултат, загубихме две точки, искахме много да победим, аз лично съм много разочарован от резултата. Но момчетата дадоха всичко от себе си, и малко шанс не ни достигна да победим,” сподели Войнов.

„Ние ще спечелим следващия мач, защото е служебна победа. Но имаше разочарование и сълзи, и аз ги видях. Но това е спорт, и другият отбор искаше да победи. Поемам своята вина на 100%. Искам да благодаря на нашите фенове, че ни подкрепиха. Ние не успяхме да ги зарадваме докрай и ни разочароваха,” добави той.

„И аз видях същото, ние само можем да съжаляваме,” коментира Войнов ситуацията през второто полувреме, в която Стефан Киков игра с ръка, но реферът Стефан Спасов не даде дузпа.

„Хазуров цяла седмица тренира нормално, докторите казаха, че е готов, няма проблеми да вземе участие, но сбъркахме,” обясни наставникът за проблема с Боби Хазуров, който игра по-малко от минута, и травмата му го извади от терена отново.