Завърналия се на вратата на Лудогорец Владислав Стоянов сподели след равенството с Пирин, че разликата с лидера Левски не е сериозна и шампионите могат да я стопят.

„Нормално е футболистите ни малко или много да са затормозени. Отпадането от Купата може би е положително в някаква степен, защото можем да се съсредоточим изцяло в първенството. Смятам, че изоставането ни от Левски не е фатално. Първенството е оспорвано. Всеки губи точки. Единия път си на първо място, в следващия не си. Имаме много мачове помежду си. Показали сме през годините, че успяваме да наваксваме и по-големи разлики“, коментира Стоянов, който се завърна на вратата на Лудогорец

„Отборът на Пирин наистина игра доста добре групиран в защита. Дадоха всичко от себе си, поздравявам ги. Неприятен резултат за нас. От доста време насам обаче изиграхме един добър мач. Започнахме малко сковано. Липсата на резултати ни притеснява. През втората част се отпуснахме и не случайно създадохме толкова много положения. Показахме, че можем да излезем от игровата криза“, каза още вратарят на шампионите.

Стоянов коментира и треньорската рокада в тима на Лудогорец. Вчера оставка хвърли Едуард Ераносян и бе заменен от Георги Дерменджиев.

„Смяната на треньори не е много хубава за футболистите. Повечето от футболистите обаче познаваме Георги Дерменджиев и бързо ще свикнем. Надявам се отборът отново да се върне на победния път. Ако върнем атрактивната игра, която показвахме преди, резултатите няма да закъснеят“, сподели още националът.