Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов смята, че равенството 0:0 срещу ЦСКА не се е отразило негативно върху отбора в битката за титлата.

„Равенството играе за нас. Все пак запазваме пред Левски двете точки. С оглед на програмата пред нас хиксът не е лош резултата, макар че с оглед положенията в мача смятам, че загубихме две точки“, каза стражът на шампионите.

„Не мога да кажа, че сме играли за реми, напротив – излязохме напълно мотивирани за победа. Смятам, че през първото полувреме играта бе напълно равностойна, имаше положения пред двете врати. След почивката ЦСКА разчиташе повече на еуфорията, но чистите ситуации бяха за нас. За жалост, нямахме късмет.“

„Левски тепърва ще прави грешки. Ако не си поправят играта, програмата им може да стане много тежка.“

„Литекс в началото на втория полусезон играе много освободен футбол. Момчетата не са натоварени психически и се раздават от първата до последната минута. Могат да бъдат фактор за титлата, но и те имат тежка програма. Предстоят мачовете между лидерите в шампионата, така че първенството ще бъде интересно до самия край“, завърши Стоянов.