Нападателят на Славия Владислав Златинов заяви, че футболът на Лудогорец му допада повече от този на Левски, но смята, че шампион на България ще е ЦСКА. Златинов бе гост в актуално студио „Дерби“ след успеха на Славия с 3:2 над Лудогорец. „Не мога да кажа дали Лудогорец или Левски е по-добрия отбор. Мисля обаче, че разградчани играят много добър футбол. Вярно, че загубихме от Левски и победихме Лудогорец, но наистина играта на отбора от Разград ми допада“, каза Златинов. На въпрос за прогноза за шампиона на България обаче Златинов заяви: „Мисля, че ЦСКА може да се пребори за титлата“.

„В събота победихме един много добър отбор. Виждате, че в българския футбол всичко е възможно. Победата на Миньор над Левски е доказателство за това. Виждам, че в бившия ми отбор Берое нещата започват да влизат в релси. Появиха се нови собственици и организацията се променя в положителна посока. В Стара Загора имахме сложна програма и поредица от загуби разстроиха съблекалнята“, каза Златинов.

„С повече хъс и характер всичко се постига. В Славия се опитваме да играем по този начин“ каза нападателят.

Футболистът коментира и новото попълнение японецът Акийоши. „Акийоши е добър футболист. Има качества. На терена езикът е един и същ. Той учи български и се разбираме добре“, допълни още Влади Златинов.