Защитникът на Берое Владимир Зафиров сподели мнението си за предстоящия мач на своя тим срещу Пирин Гоце Делчев. Бранителят застана пред камерата на клубната телевизия, като даде да се разбере, че очаква труден двубой.

- Влади, 14-и пореден мач в официални срещи и само една загуба. Как ще коментираш тази поредица и играта на Берое?

- По-добре от това не може и да бъде. Толкова победи! Отдавам го на това, че сме се подготвили много добре и успяваме във всеки мач да се представим на ниво. Играем доста добър футбол за нашето първенство.

- За трети път в рамките на тези 14 мача се изправяте срещу Пирин Гоце Делчев, като броим мачовете за Купата. Познавате ли се с отбора на “Пирин” и какъв мач очакваш?

- Познаваме се с тях, предвид това, че вече доста мачове изиграхме с тях. Очаквам труден мач. Те са показали, че играят доста борбен и силов футбол. Не смятам, че имат кой знае какви стойности. Не играят най-добрия футбол, но пък са доста борбени. Имат дух, който показаха и у дома играят доста стабилно. Предполагам, че ще стане тежък мач, но ние отиваме за победа.

- Мачът е точно преди Великден. Предпразнично ли е настроението или сте съсредоточени за мача?

- Нашата професия е такава, че ние по време на всички празници или тренираме, или играем мачове. Нашето мислене е за футбол и победа.

- В края пожеланията ти към всички фенове за светлия християнски празник?

- Пожеланията ми са да изкарат приятно празниците. Седем дни са почивни. Нека се насладят и на мача, който ще играем. Дай Боже да ги зарадваме и им желая приятна почивка!