Вратарят на Лудогорец и националния тим Владислав Стоянов коментира пред Гонг ситуацията при шампионите преди гостуването на Локомотив София. „Не смятам, че кризата е голяма при нас. Това е малко пресилено. Смятам, че треньорите са направили всичко възможно да настроят отбора за този мач, особено, ако се играе в Своге. При всяко положение сме задължение да побеждаваме. Два мача сме без победа и сме задължени да спечелим“, каза Стоянов.

„Хубавото в този отбор е, че има прекрасен колектив и няма да има проблем да излезем на пътя на победата. Определено късметът ни покри с това, че и Левски загуби точки. Ние обаче трябва да гледаме нашия си отбор, а не какво правят съперниците ни. Ние гостуваме на Локо София, Левски гостува във Варна, при евентуални издънки на двата отбора може да доведе до наваксване на изоставането от страна на Литекс, ЦСКА и Ботев. Всичко е възможно“, каза стражът на шампионите.

Той коментира и ситуацията с терена в Своге и дали това ще попречи на Лудогорец. „Теренът в Своге ще бъде лош. Лудогорец е отбор, който налага футбол с много подавания главно по земя. Не използваме центрирания и лошия терен може да ни затрудни“, допълни още Стоянов.

„Аз се чувствам отлично, всичко е добре. Приеха ме и успях да се наложа в състава. Сега остава да започнем да побеждаваме и отново да станем шампиони“, завърши стражът на „орлите“.