Колумбиецът Браян Ангуло започва като титуляр за Лудогорец срещу Динамо Киев от 18 часа в последната контролна среща на шампионите в Испания. Левият бранител изпусна голяма част от подготовката, тъй като се възстановяваше от операция. Той игра няколко минути в предишния мач срещу Днипро, но днес ще стартира като титуляр. Една от причините за това са травмите на Йордан Минев и Витиня.

Двамата пропуснаха последната тренировка на отбора вчера. Другите опции са младите Александър Василев и Преслав Петров, като вероятно някой от тях ще замени Ангуло в течение на мача.

Георги Дерменджиев вече определи титулярната единадесеторка. Владислав Стоянов ще пази на вратата. В защита освен Ангуло ще действат Кайсара, Козмин Моци и Александър Барт. Фабио Ешпиньо и Абел Анисе ще са двойката вътрешни халфове. Пред тях стартира Марселиньо, а по крилата Даниел Абало и Вандерсон. Роман Безяк ще води атаката на шампионите.

Не е ясно дали в течение на мача в игра може да се появи Върджил Мисиджан, който получи травма в ахилеса в последната проверка срещу Днипро.

Веско Вълчев, специален пратеник на Дарик радио в Испания.