Старши треньорът на Славия Вили Вуцов се води в почивка след края на сезона, завършил за „белите” с отстраняването на Ботев Пд за Купата, но продължава работа по селекцията на тима.

Той призна пред Дарик радио,че след Нова година чака френски футболист, който играе централен защитник и е с добра визитка. Чака се французинът да се яви на първата тренировка за 2013 година, когато започва подготовката на тима от „Овча купел”.

„Чакаме френски защитник, но няма да избързвам с казване на името му“, заяви за Дарик Вили Вуцов. „В напреднали преговори сме и се надявам да го видите на първото ни занимание. Прочетох ,че си връщаме Тодор Колев, Мартин Кавдански и Жуниор, който играе в Турция. За първите двама няма как да стане, а бразилецът е преотстъпен до май месец и също няма как да стане. Той и двамата японци заемат бройката ни от играчи извън Европейския съюз и докато Жуниор е наш, няма как да вземем чужденец извън ЕС. Със сигурност двамата японци остават при нас. Ако сегашният тим на Жуниор реши да го купи ще е добре за нас от гледна точка, че ще се освободи място за чужденец извън еврозоната. Много съм доволен от изявите на Ради Василев и него със сигурност го връщаме. Наблюдавах и още няколко наши момчета като Спас Георгиев и Георги Пашов, които е възможно също да върнем. Аз искам в Славия и Галин Иванов, защото знам качествата му.”

Вили Вуцов не пожела да коментира евентуалното завръщане на Николай Дюлгеров, като каза следното: „ Изчакайте един ден и ще разберете. Не може всичко да искате да знаете. Утре ще е ясно дали си го връщаме. Аз познавам отлично и неговите качества.”