Старши треньорът на Славия Вили Вуцов заяви за Гонг, че мачът с ЦСКА не е специален за него и може да бъде постигната победа. „Ние трябва да направим така, че Славия да направи мача добър и интересен. Сигурно в ЦСКА има подем и настроение предвид победата срещу Литекс. Направиха един от добрите си мачове през сезона. При нас има позитивна енергия след мача в Етрополе. Набрахме сила, енергия и самочувствие с предпоставки да стане наистина добър мач. Единственото ми притеснение, че цикълът на програмата беше сгъстен. Изиграхме по 5-6 мача. За нас бяха тежки. ЦСКА също влезе в серия от тежки мачове. Умора, напрежение, нужда от точки. Има ги и при двата отбора”, каза Вуцов.

„Мачът не е по-специален за мен. Всяка среща с грандовете е силен мотиватор. Идва момент, в който трябва да реализираме позитивната енергия и самочувствието след като имаме само 1 загуба в последните 13-14 мача”, допълни още треньорът.

Вили Вуцов не се ангажира с конкретно решение около Алберони и възможността той да попадне в титулярната единадесеторка. „Не мога да кажа дали Алберони ще попадне в състава. По-добре е физически, но играта му все още не е на нивото от подготовката”, каза Вуцов.

„Аз мога да кажа, че пожелавам Ристосков да свири както свири Стефан Спасов срещу Локомотив София. Даже да търся детайлна грешка, не мога да я намеря. Показа, че на мач на по-високо ниво отговаря на изискванията на един добър съдия. Мисля, че Ристосков ще си свърши работа”, каза Велислав Вуцов.

Старши треньорът на Славия говори и за бъдещето си в клуба и това, което е предвидил за лятото. „Имам по-сериозни амбиции. Говорим с трима футболисти, но няма да кажа имената им. От утре ще стане ясно какво ни трябва в другите 3 мача”, завърши Вуцов.