Защитникът Виктор Генев не попадна в групата от футболисти, които ще заминат за първия подготвителен лагер на Левски в Правец, който започва от неделя вечер.

„Виктор Генев от 2-3 дни не е част от тренировъчния ни процес, заяви старши треньорът Ясен Петров. Той е млад, перспективен, добър футболист, за който ще се търси най-доброто решение. Както за него, така и за клуба. На този етап не попада в групата за лагера в Правец.”

Виктор Генев е желан от Берое като заместник на Иво Иванов и се очаква той да отиде именно там.

В групата не попаднаха и някои от преотстъпените от Левски играчи за миналия шампионат като Емил Колев, Боян Табаков, Борислав Балджийски. Според Ясен Петров на тях ще се търсят отбори, където да играят и ако се развиват добре ще се разчита за в бъдеще.

В групата за Правец попаднаха 28 футболисти, сред които и младоците Тодор Чаворски и Асен Георгиев, на снимката.

Ясен Петров заяви, че тази група може да бъде допълнена от още 1 ново име, но със сигурност ще бъде намалена за втория лагер в Австрия, където Левски ще изиграе 4 контроли.

Ето и групата от 28 футболисти, които Ясен Петров ще заведе на подготвителен лагер в Правец от 13 до 24 юни : Георги ПЕТКОВ, Божидар МИТРЕВ, Цветан ДИМИТРОВ, Стефан СТАНЧЕВ, Иво ИВАНОВ,Майкъл ТЕВИЯ, Александър АЛЕКСАНДРОВ, Димитър ТЕЛКИЙСКИ, Мирослав АНТОНОВ, Христо ЙОВОВ, Елин ТОПУЗАКОВ , Даниел ШМЕДИН, Веселин МИНЕВ, Шакиб БЕНЗУКАН, Мариян ОГНЯНОВ, Даниел МЛАДЕНОВ, ЖОАЗИНЬО, Дарко ТАСЕВСКИ, Калин ЩЪРКОВ, Исмаил ИСА, Александър КИРОВ, Лъчезар БАЛТАНОВ, Гара ДЕМБЕЛЕ, Владимир ГАДЖЕВ, Йоран МИЛИЕВ, Георги ХРИСТОВ, Тодор ЧАВОРСКИ и Асен ГЕОРГИЕВ.