Отборите на Славия и Вихрен успяха да си спретнат нулево реми на стадиона в квартал „Овча купел”. Двата тима не съумяха да намерят пътя към вратата на своя противник и след края на мача от 23-я кръг си стиснаха ръцете с поделените точки.

Домакините бяха близо до гол в 24-та минута, когато Керчев от границата на наказателното поле отправи мощен удар, след който вратарят Шейтанов изпусна топката, но защитниците на Вихрен изчистиха.

В 39-та Христозов изскочи сам срещу Господинов, но вратарят на белите успя да запази мрежата си непокътната. След почивката Вихрен отново показа, че ще се бори докрай, за да си гарантира точки и място в елита и догодина.

В 56-та минута Соуза намери Тихамер, който от чудесна позиция стреля право в ръцете на Господинов. Гредата спаси Славия от поражение след удар на Еривертон в 73-та минута.

В 82-та отново Соуза проби и намери Георгиев на точката на дузпата, но ударът му излезе в аут.

В края на мача Славия опита да наложи натиск, но така и не стигна до попадение. Така след равенството, белите остават на 5-о място в класирането на А група с 39 точки, докато Вихрен е на 12-о с 23.