Гръцкият Аполон Каламаря победи Вихрен с 2:0 в контрола, играна на Олимпийския стадион в Солун. Головете паднаха през първото полувреме, когато на терена за тима от Сандански бяха основно футболистите, които по-рядко попадат в титулярния състав на Вихрен.

В 28-та минута след съмнително положение за засада Каранопулос откри за Аполон, който е предпоследен в местната първа дивизия, оставайки очи в очи с вратаря Шейтанов. Минута преди почивката Шейтанов излезе неразчетено при изпълнение на корнер пред вратата на българите Запропулос отблизо покачи на 2:0.

През второто полувреме наставникът на Вихрен Едуард Ераносян пусна в игра основните си футболисти и картината на терена коренно се промени. Гостите доминираха, но не успяха да достигнат дори и до почетен гол. В 60-та минута Еривертон удари напречната греда, а на два пъти Петър Димитров и веднъж Мириан бяха близо до гола. Пълни 90 минути изиграха единствено Еривертон и Емил Тренков, а в игра въобще не се появиха Родолфо Лима и Стойчо Младенов-младши. Отличен мач за Вихрен направи младият Светослав Петров, който остана на терена 88 минути.