Президентът на Вихрен Константин Динев потвърди, че капитанът на тима Георги Бачев и изпълнителният директор Валери Стойчев са освободени от отбора.

Босът на санданчани обаче не разкри какви са причините, довели до това решение.

„Това са неща от кухнята на отбора, които нямам намерение да съобщавам на медиите. Отношенията ни с Георги Бачев и Валери Стойчев са преустановени, това е всичко”, заяви Константин Динев.

Както е известно Бачев за втори път се разделя с Вихрен. Преди време той напусна заедно с вратаря Шейтанов, след скандал именно с Валери Стойчев.

Малко по-късно томахавката бе заровена, за да се стигне до сегашната ситуация.Според запознати Георги Бачев и Валери Стойчев са били освободени още преди мача с Беласица в Петрич.

По повод предстоящия мач с Черно море президентът Константин Динев каза, че на тима са му необходими още точки за оставането в "А" група и очаква пределна мобилизация от футболистите си. Двубоя пропуска вратарят Шейтанов, който е със счупен пръст на ръката и е аут до края на сезона, както и наказаният Софрониев.

Вихрен - вероятен състав:

1.Велинов 2. Христозов 3.В.Георгиев 4. Тренков 5. Дяков 6. Ю.Иванов 7. Димитров 8. Конти 9. Величков 10. Марсиел 11.Семерджиев

Резерви-12. Фотев 13. Саватов 14 Р. Иванов 15.Единьо 16. Дяков 17. Мицев 18. Данчев

Контузени - Шейтанов, Господинов

Наказан- Софрониев