В контролен мач игран на терена на граския стадион в Сандански Вихрен победи Локомотив София с 1:0. Срещата започна с лек натиск на гостите. В 7-ма минута завърналият се в Локомотив Цветан Генков изскочи сам срещу вратаря на домакините Симеонов, но не успя да го преодолее.

На два пъти по-късно в 14-та и 22-а минути Евгени Йорданов и Руслан Иванов от домакините се озоваха в удобни позиции за стрелба срещу Левашки, но стражът на железничарите бе на мястото си и не се достигна до гол. До края на първата част на контролния мач Преслав Йорданов от гостите стреля веднъж у вратаря Симеонов и веднъж над вратата на Вихрен. След почивката старши треньорите на Вихрен Йордан Боздански и на Локомотив София Драгомир Окука пускаха поетапно футболистите от резервната скамейка. Правеше чест на домакините, че не отстъпваха с нищо на столичани.

В 56-та минута Евгени Йорданов изскочи сам срещу вратаря на гостите Левашки, но стреля у него. В 61-ва минута Димо Атанасов от гостите от 7-8 метра стреля по диагонала срещу Симеонов, но вратаря на Вихрен показа отличен рефлекс и отбе. В 75-та минута главният съдия на срещата Христо Ристосков отсъди дузпа в полза на Вихрен след като Гаров спря с ръка топката, изстреляна от Захариев.

Емил Тренков бе точен от бялата точка и откри за 1:0 за Вихрен. До края на срещата не се стигна до опасности и пред двете врати и тя завърши в полза на домакините срещу третия в А група Локомотив София с 1:0. Над 2000 зрители изпратиха с ръкопляскания старши треньора на Вихрен Йордан Боздански и неговите възпитаници за успешната игра в днешния двубой. До момента отборът на Вихрен изигра осем контролни срещи, като постигна в тях шест победи и две равенства. 

Вихрен: Симеонов, Коемджиев, Павлов, Св.Георгиев, Тренков, Кабранов, Костадинов, Кр.Георгиев, Джайеоба , Евг.Йорданов, Р.Иванов (Андреев, Станкев, Ласков, Захариев, П..Иванов, Харизанов)

Локомотив: Левашки, Ив.Димитров, Марков, Добрев, Дзаферович, Дяков, Горанов, Атанасов, Генков, Пр.Йорданов, Шпишич (Давчев, Гаров, Станкович, Савич)