Отборите на Вихрен и Черно море на излъчиха победител в двубоя си от 26-ия кръг на А група. Срещата в Сандански приключи при резултат 1:1.

Първата опасност в мача бе създадена пред вратата на домакините, когато Лазаров стреля силно от границата на наказателното поле, но топката мина на сантиметри от напречната греда на Шейтанов.

В 11-ата минута гостите маха нова добра възможност. След опасен пробив и центриране на Рикардо Андре, Виданов действа уверено пред собствената си врата и изчисти в корнер.

Постепенно домакините изравниха играта и на свой ред създадоха няколко интересни положения. В 26-ата минута тимът на Вихрен стигна до откриване в резултата след куриозен гол на Шукардиня.

Футболистът на домакините центрира от фаул от около 40 метра и след като никой в наказателното поле не успя да играе с топката и коженото кълбо се озова в мрежата за 1:0.

През втората част падна още един гол, който този път бе във вратата на домакините от Вихрен. След центриране на Александър Александров – Алекс от фаул и разбъркване пред Шейтанов, Лазаров се оказа най-съобразителен и успя да вкара топката за 1:1.

Попадението за Черно море падна в 73-та минута, а до края на двубоя домакините имаха два отлични шанса да вземат трите точки, но Димитров и Канонин не успяха да преодолеят стража на гостите Илчев.

Така Черно море събра актив от 40 точки и заема 6-ата позиция в класирането. Вихрен е 11-ти с 27 точки.