Без нападатели остана Видима-Раковски преди гостуването на Черноморец, което поставя пред сериозни затруднения старши треньора Костадин Ангелов.

Георги Какалов и Атанас Иванов са контузени, а Веселин Стойков е болен. Първите двама със сигурност отпаднаха от групата, а Стойков все пак отпътува с отбора, но е по-вероятно да не играе, за да не се рискува здравето му. Още един футболист попадна сред 18-те, въпреки че не е напълно готов да се върне в игра. Става въпрос за Венцислав Бенгюзов, който доскоро лекуваше травма.

Халфът, който е преотстъпен от Литекс, все още се възстановява, но ще влезе в групата за мача. Ако Костадин Ангелов все пак реши да го ползва, то това ще бъде официалният дебют на Бенгюзов за Видима-Раковски. Той пропусна досегашните срещи по различни причини – първият кръг, заради наказание, вторият - заради забрана от страна на Литекс, а следващите, заради травма.

Възможно е още един футболист да изиграе първи мач за Видима-Раковски в това първенство и това е преотстъпеният преди 10 дни от Славия Иван Тодоров. На него няма да му бъде нужно никакво време за адаптация, тъй като до преди две години носеше екипа на севлиевския отбор.

"Имаме сериозни проблеми в атака и на практика сме без нападатели, но въпреки това ще се стремим да се представим достойно и да се противопоставим на съперника", коментира ситуацията около тима старши треньорът Костадин Ангелов.

"Аз не броя мачовете на важни и по-малко важни и в момента не мисля за домакинството с прекия ни конкурент Калиакра. За мен всеки предстоящ мач е най-важен, така че сме се съсредоточили към гостуването на Черноморец", коментира още Ангелов.