Видима-Раковски надви с 2:1 като гост Академик София в среща от втория кръг на А група. Така гостите от Севлиево продължиха отличната си серия след влизането в елита, като вече имат актив от четири точки. Софийският тим, който също е новак, остава с една точка.

Старши треньорът на севлиевци Димитър Тодоров заложи на контраатаката и не сгреши. Още в 8-та минута Ангел Русев бе изведен сам срещу Емил Михайлов и халфът на Видима бе точен за 1:0. Академик обаче отговори бързо и изравни три минути по-късно с отличен гол на Иван Редовски.

В самия край на първото полувреме Видима покачи на 2:1, въпреки че Академик контролираше играта. Защитата на домакините обаче изпусна Георги Стойчев при центриране от корнер и той бе точен с последния гол за мача. Минути преди това Редовски пропусна да вкара втория си гол в мача, а попадение на Аспарух Василев бе отменено поради засада.

През втората част Видима се бранеше умело и не допускаше положения пред вратата си. Това остави резултата 2:1 в полза на гостите от Севлиево, които вече се радват на комфортна позиция във временното класиране със спечелените до този момент четири точки.