Отборът на Монтана победи като гост с 1:0 Видима Раковски в мач от 10-я кръг на А група. Единственото попадение в срещата, която се игра в Севлиево, реализира Чепилов в 39-та минута.

Двата тима не успяха да направят зрелищен мач, който да впечатли зрителите. Пред около 400 зрители Монтана взе трите важни точки, с което остави Видима Раковски в зоната на изпадащите.

Попадението, довело до успеха на момчетата на Атанас Джамбазки, бе определено като куриозно, заради неубедителната намеса на вратаря на домакините. Центрирана топка изненада Пламен Илиев, той не се намеси добре и Чепилов от непосредствена близост откри за 1:0.

В началото на втората част домакините се опитаха да наложат натиск, но той не даде резултат. В 55-та минута Пламен Илиев спаси удар на Луис Едуардо. При следващата атака домакините пропуснаха отлична възможност след неразбирателство между Ангел Русев и Герасим Заков. В 70-та минута удар на Герасим Заков премина далеч над вратата.

Така след спечелените три точки Монтана заема 10-а позиция с 12 точки, докато Видима Раковски се смъкна на последната позиция, заради успеха, който Академик София постигна в този кръг срещу Миньор Перник.