Селекцията при запазилия мястото в А група си с два баража Видима-Раковски върви по план и вече са осигурени пет нови попълнения. Договори с клуба подписват Георги Какалов, Стефан Киков, Руслан Иванов и Станимир Митев, а Венцислав Бенгюзов ще бъде преотстъпен от Литекс.

Какалов е играл за отбора от Севлиево преди 7 сезона, а от всичките нови състезатели той има най-впечатляваща визитка. Той е обличал екипите, макар и не на всякъде със сериозен успех, на Белите орли, Рилски спортист, Литекс, Спартак /Пл/, Ботев /Пд/,
Динамо /Минск/, Черно море.

Стефан Киков е на 29 години, халф, носил екипите на Сливен, Славия и Брестник.

Руслан Иванов, както и Венцислав Бенгюзов, идват от отбора на Пирин (Благоевград), като Иванов е играл за Вихрен, а Бенгюзов ще бъде даден отново под наем, след като миналата година беше пратен при "орлетата".

Още един футболист от Пирин води тренировки със севлиевци и това е 21-годишният нападател Методи Костов. Той дълго време лекуваше контузия, но все още не е преценено дали ще му бъде предложен договор.

Петото сигурно ново попълнение е левият полузащитник на Черноморец (Поморие) Станимир Митев. Той е юноша на Черноморец (Бургас), също има период в кариерата си в Севлиево, а освен това е играл и за отбора на Несебър. Митев играе като ляв полузащитник, а също така и зад нападателите.