Видима-Раковски си осигури още две нови попълнения - днес договори с клуба подписаха Христо Господинов и Иван Скерлев.

Господинов е добре познат на севлиевските фенове, тъй като за трети път ще облече фланелката на Видима-Раковски. Той е юноша на Левски, а за първи път заигра в Севлиево през 1999 година, когато дойде от Янтра Габрово. По-късно премина през Славия, след което се завърна във Видима-Раковски. Последваха няколко години трупане на опит в А група, в отборите на Беласица и Миньор Перник, а сега Христо Господинов отново е футболист на Видима-Раковски. Опитният халф ще направи всичко възможно да помогне на отбора за оставане в елита.

Другият футболист, подписал с Видима - Иван Скерлев, започна тренировки с Видима-Раковски още миналата седмица. След като уточни условията по договора си, той се обвърза с клуба за 1,5 години. Скерлев е бивш младежки национал. Преминал е през школите на Пирин и Литекс. Играл е в отборите на Хасково, Дунав, Свиленград, Любимец и Брестник.

В сряда Видима-Раковски ще изиграе втората си контролна среща от подготвителния период. Съперник на севлиевския тим ще бъде отборът на Етър. Мачът ще се играе в Килифарево от 14:30 часа.