Отборите на Славия и Видима Раковски не успяха да се победят и завършиха 1:1 в мач от 12-я кръг на А група. „Белите“, които видимо бяха по-добрият тим на терена в столичния квартал „Овча купел“, но допуснаха да им бъдат отнети две точки. Николай Божов изведе Славия напред в резултата през първото полувреме, но гостите стигнаха до изравнително попадение чрез Георги Стойчев.

Домакините започнаха далеч по-уверено срещата, затова първият гол, който бе в полза на Славия, не изненада никого. В 21-та минута Павле Попара намери в коридор между двама защитници Николай Божов, нападателят излезе сам срещу вратаря Пламен Колев, излъга го, и стреля в обратния ъгъл на опразнената врата за 1:0.

Пет минути по-късно Галин Иванов беше изведен в наказателното поле на Видима, но Колев го изпревари с части от секундата и ликвидира опасността. В последните минути на полувремето Попара и голмайсторът Божов пропуснаха да вкарат второ попадение в полза на столичани. В 58-ата минута удар с глава на Живко Желев срещна гредата на вратата на Видима.

Атаките на състава от Севлиево така и не стигаха до наказателното поле на „белите“, а бяха спирани в зоната преди това от футболистите на Славия. Въпреки това, през второто полувреме, защитата на домакините успя да се пропука в един решаващ момент, от който футболистите на Костадин Ангелов се възползваха по най-добрия начин.

В 58-ата минута удар с глава на Живко Желев срещна гредата на вратата на Видима. Седем минути по-късно гостите стигнаха до изравняване чрез Георги Стойчев, който след центриране от корнер се възползва от асистенция на Георги Какалов.

След гола "белите" се опитаха да стигнат до победен гол, но резервата Радослав Василев се засуети в наказателното поле, след като беше изведен сам срещу вратаря Колев.

Във временното класиране Славия заема 8-о място с 20 точки, колкото има и Черно море. Докато Видима е на 14-а позиция с 9 пункта.