Последният в класирането Видима Раковски хвърли бомбата в А група днес, след като успя да надвие с 3:2 Литекс. Днешният мач от 21-я кръг в Севлиево предложи доста драматични моменти на 400-те зрители, които бяха дошли на стадиона в Севлиево.

В герой за домакините се превърна Костадин Хазуров, който вкара и трите попадения за Видима.

Севлиевци откриха резултата в 35-та минута, когато Борислав Стойчев центрира в наказателното поле на Литекс, където Хазуров с летящ плонж се разписа във вратата на Тодоров. При този резултат приключиха и първите 45 минути.

През втората част паднаха и останалите попадения в срещата. В 53-та минута ловчанлии изравниха – Венков изпълни тъч и подаде на Попов, който продължи топката към Нифлор, а последният отблизо изравни резултата.

В 74-та минута гостите стигнаха и до пълен обрат. Цветанов центрира отдясно, топката срещна ръката на Борисов и съдията отсъди дузпа за Литекс. Борисов тръгна на саморазправа с Цветанов, а Зеленков и Бибишков получиха жълти картони. С изпълнението на 11-метровия удар се нагърби Ивелин Попов, който не сбърка за 2:1.

В 83-та и 88-та минути Хазуров реши мача в полза на Видима. След атака отляво топката бе центрирана към него и от границата на малкото наказателно поле направи 2:2. Пет минути по-късно Зеленков подаде на Хазуров, който със силен шут от границата на наказателното поле изпрати топката в мрежата на Тодоров за 3:2.

При този резултат завърши мача, след който Видима продължава да заема последното място с актив от 13 точки, а Литекс е на 5-то с 36 точки.