Президентът на Славия Венцислав Стефанов заяви след загубата от Литекс: „Явно моят приятел Гриша Ганчев продължава да работи със съдиите”.

„Сега гледах много внимателно на повторенията ситуациите със засадите, които Мишев съвсем съзнателно не вдигна. Той е съучастник в цялата тази работа. Сега разбрах, че има сайт с Гриша Ганчев. Явно моят приятел Гриша Ганчев не се е отказал от тези навици и още дълго време ще работи със съдиите”, коментира босът на Славия.

„Въпреки всичко аз не смятам, че те са главните виновници за нашата загуба. Има наши грешки, които трябва да бъдат изчистени. Имаше желание в отбора, пропуснахме много. Миналата година пак Мишев ни отмени гол срещу Сливен. Сега гледайте внимателно в 88-та минута едната засада на Янев и след това при втория гол. И в двата случая за мен той съвсем съзнателно ощети отбора”, сподели Стефанов.

„През цялото време през второто полувреме той се е държал нагло и вулгарно към Кушев, дори си е служил с епитети. Не мога да си представя как един журналист може да има такова нагло поведение. Още повече, че в момента той е служебно лице и съдия на мача”, допълни президентът на Славия.

„Аз никога повече няма да искам това момче да участва в съдийска бригада на мач на Славия. За мен той, както и Николайчо Йорданов и още двама-трима са съдии, които изпълняват поръчки. След като има и сайт, в който е съдружник с Гриша Ганчев, окончателно ми става ясно за какво става въпрос. Затова оправдавам поведението на Кушев”, каза още Венци Стефанов.