Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов заяви, че съдийските отсъждания във вреда на неговия тим при гостуването на ЦСКА не са били едно и две, а няколко. Както е известно, смърфовете паднаха 0:3 и остават на 9-о място със 7 точки.

"Според мене нямаше нито едно нарушение в мача, заради което може да се отсъди дузпа. Нито срещу Данчо Тодоров за нас, нито пък за домакините. На повторението по телевизията ясно си личи, че няма съприкосновение между Лучини и нападателя на ЦСКА, обясни бившият международен рефер Атанас Узунов.

Той оспори и отменения гол на защитника Михаил Венков, като допълни, че за втори път по подобен начин Локомотив (Пловдив) е ощетен. При центрирането от фаул има играчи в засада, но Венков не само, че не е, но и излиза няколко метра от втора позиция.

"Това е наше заучено положение и ни ощетяват във втори мач от началото на първенството. в 1-ия кръг така ни отмениха гол срещу Лудогорец и ни лишиха от победата, допълни Узунов.

"Не искам да омаловажа победата на ЦСКА, но това са фактите. Иначе нашият отбор започна добре и в първите 15-20 минути мачът беше равностоен. След това направихме една грешка, а тя стъписа нашите момчета. Допуснахме втори гол, а при 0:2 срещу ЦСКА вече е много трудно да се върнем в мача, завърши Узунов.