Президентът на Литекс Трифон Попов коментира появилите се информации, че клубът обмисля да се раздели с треньора си Любослав Пенев.

ВИЖТЕ ИНТЕРВЮТО НА ПОПОВ.

“Ние да не сме ненормални? Нямаме загуба, отборът играе добре, на първо място сме с пет точки. Трябва наистина нещо психически да не сме добре, за да освободим треньора на този етап. Това никога не е било мислено, това е интрига“, коментира Попов след равенството 0:0 в проверката срещу втородивизионния Малеш Микрево.

“По принцип не ми хареса това, че не успяхме да ги победим, но все пак това са контролни мачове и не е важен резултатът. Важно е треньорът да си направи изводите от контролата.”

“Като цяло от подготовката досега сме доволни, условията са много добри. Искам да благодаря на кмета на Сандански, който ни позволи да ползваме терена тук. И в Сандански, и в Свиленград условията бяха много по-добри.”

“Сега ни предстои подготовка в Турция, където контролите ще са доста по-сериозни и предполагам, че треньорът ще избистря състава. Надявам се там да са по-сериозни резултатите.”

“Разделихме се с голмайстора на А група и нашия отбор, но се надявам тези, които привлякохме, да заместят Вилфред Нифлор достойно.”

“Това беше доста долна интрига, очакваме още такива удари под кръста, но гледаме напред“, каза Трифон Попов за информациите за проблеми в тима на Литекс, които се появиха вчера и бяха последвани от гневно негово изявление в официалния сайт на тима.