Старши треньорът на Иртиш Павлодар Талгат Байсуфинов заяви на днешната пресконференция преди мача с Левски, че клубът му ще се изправи срещу истински шампион.

„Радвам се, че сме във вашата страна, много ми е приятно, че ще играем с такъв отбор. Надявам се, че и двата тима ще покажат хубав футбол и ще зарадват привържениците на Лига Европа“, каза наставникът.

„Надяваме се на положителен резултат и шансовете да бъдат 50:50 и преди реванша в Павлодар. Радваме се, че феновете в Павлодар ще могат да видят толкова хубав футбол. Знаем много за Левски, това е отбор, който е ставал 26 пъти шампион, играл е в Шампионската лига. Наясно сме, че те разполагат с два състава, което ще ни затрудни с избора на нашия състав. Знаем, че Левски е загубил титлата, като е изостанал с една точка от първия. Това на практика значи, че играем срещу истински шампион“, сподели специалистът.

Куриозно е, че на брифинга му присъстваха 9 журналисти от Казахстан, които са пропътували огромното разстояние от Павлодар до София.