Новото попълнение на Левски Тодор Христов заяви, че е преминал при „сините”, защото тяхната оферта е доста по-добра от тази на ЦСКА.

„Разбира се, че съм доволен от трансфера в Левски. Радвам се, че съм тук и ми се дава този шанс. Изключително съм щастлив, че ще мога да играя в Левски”, сподели футболистът.

„Офертата на Левски е с доста неща по-добра от тази на ЦСКА, но не искам да коментирам. Левски е най-голямото име в България и се надявам да оправдая доверието, което ще ми се гласува”, добави вече бившият играч на Берое.

„Нормално е човек, когато прави крачка напред да има препятствия пред него. Мисля, че ще мога да се справя с това. Искам да благодаря на Илиан Илиев за шанса, който ми даде. Той е страхотен човек и треньор и му пожелавам успехи. Ще спечеля феновете на моя страна с изявите ми по-терена”, каза още Тодор Христов.

Ръководството на Берое в лицето на изпълнителния директор Васил Драголов благодари на Христов за добрата година, в която той бе при зелено-белите и му пожелава здраве, още много успехи и трансфер в чужбина.