Локомотив София продължава трансферната си офанзива, която извършва в експресни срокове, за да могат всички нови да бъдат картотекирани до 8 юли в УЕФА за участието в Лига Европа.

Сръбският футболист Славко Лукич, чиято стойност според популярния немски сайт Transfermarkt възлиза на внушителните за България 350 000 евро, пристига тази вечер в лагера на Локо Сф в Банско. Младежкият национал на Сърбия Лукич обаче ще излезе безплатно на „червено-черните“, тъй като в момента е свободен агент. Преди евентуално да подпише, той ще мине кратък период на проби в Банско. Роденият на 14 март 1989 година футболист играе като десен защитник и има доста участия в различните юношески и младежки формации на западната ни съседка. Той идва по препоръката на бившия нападател на Локомотив Сф Саша Антунович, който е изтъкнал качествата на своя сънародник, играл за последно в отбора на Смедерево, съобщи Дончо Донев.

Заедно с Лукич в лагера на Локомотив Сф от днес се завръща и Владимир Манчев, който напусна отбора през зимата. Особеното при Манчев е, че само ще поддържа форма с „червено-черните“, тъй като си урежда трансфер в чужбина.

Вчера с Локо Сф подписаха още Танко Дяков и босненецът Мирза Мешич, като първият вече е в планинския курорт, а вторият ще отиде там днес. По всичко личи, че това няма да са последните трансфери на локомотивци през летния трансферен прозорец.