Сърбинът Игор Кърмар е поредният футболист, който ще кара проби в Локомотив Сф, научи Гонг. Предимство в случая е, че Кърмар има и хърватски паспорт, което го прави гражданин на ЕС. Така той не би заемал квота, ако бъде привлечен в състава на железничарите.

Кърмар играе като десен халф и десен бек, но може да бъде изпозван на същите позиции и по левия фланг. За последно е играл в редиците на сръбския Смедерево, а преди това в Раднички Крагуевац и в босненския Славия Сараево.

Футболистът е роден на 14 май 1991 година, висок е 174 сантиметра и тежи 68 килограма. Очаква се той да се присъедини днес към Локо Сф направо в Банско, закъдето заминава отборът на лагер днес.

Междувременно Гонг научи, че има шанс още един футболист от бивша Югославия да бъде ангажиран за проби и да играе в утрешната контрола срещу Пирин ГД от 17.30 ч. в Банско. Знае се само, че той е централен защитник. Чака се още румънски нападател в следващите дни, а от Локомотив са се отказали от изпробването на украинец, тъй като научили, че не притежава паспорт от ЕС.

От Локо Сф са отклонили предложение от страна на Нефтохимик за контрола утре, заради вече уредената проверка с гоцеделчевци.