Най-влюбените футболисти в България изглежда са в Лудогорец. Или може би ръководството на отбора прояви най-голямо разбиране спрямо своите влюбени играчи. Вероятно истината е някъде по средата, но това няма значение, след като босовете на тима от Разград позволиха на част от футболистите да напуснат тренировъчния лагер в Турция и да отпътуват за ден, за да бъдат на празника заедно със своите нежни половинки.

Нещо повече, ръководството на Лудогорец плати самолетните билети на пожелалите да се посветят на своите любими в България за Св. Валентин.

От този жест се възползва Мишо Александров, който не крие, че е бил улучен от стрелата на Купидон. На летището играчът беше посрещнат от нежната си половинка. И то каква половинка - подгласничката в конкурса Мис България - Деница Стоянова. Двамата не скриха, че между тях прехвърчат любовни искри, а Мишо Александров бе засипан от целувки и ласки, веднага след появата си на летището.

Двамата са се запознали малко след конкурса Мис България, като първата стъпка направил юношата на ЦСКА. Деница Стоянова е на 20 години, родена в София, зодия Скорпион. Обича да пътува и чете книги. „Четири споразумения” и „Малкият принц” са сред любимите й заглавия. Следва специалност „Социална политика”, интересува се от политика и харесва Бойко Борисов. Спортувала е дълго време лека атлетика и това е помогнало за добрата й фигура.

Общата страст на двамата са животните. Двойката дори организира благотворителна кампания в защита на бездомните животни.