Славия победи с 3:1 втородивизионния Сливнишки герой във втората си контролна среща по време на зимната подготовка.

Двубоят се игра на изкуственото игрище на стадиона на "белите", като старши треньорът на столичани Мартин Кушев пусна два различни състава в двете полувремена.

Още в шестата минута новото попълнение на Славия – Владислав Романов, центрира от фаул и Радослав Василев с глава откри резултата.

След точно половин час игра гостите стигнаха до попадение чрез Огнян Стефанов, който се възползва от грешка в защитата на столичния тим и възстанови равенството с удар по земя.

Три минути след почивката Николай Миланов от Сливнишки герой фаулира Рамазан Бишевич, получи втори жълт картон и беше отстранен от игра, а на негово място влезе Юлиан Тодоров.

В 65-ата минута каращият пробен период при "белите" Цветомир Тодоров се възползва от невнимание в отбраната на гостите и отново даде аванс в резултата в полза на домакините.

Пет минути по-късно бърза контраатака на домакините премина през Жуниор и Петър Димитров, а младият Спас Георгиев оформи крайното 3:1 в полза на Славия.

Според първоначалните планове "белите" трябваше днес да играят контрола с Малеш Микрево в Сандански, но тежките зимни условия принудиха отбора да се завърне в София в четвъртък.

На 3 февруари Славия заминава на лагер в турския курорт Анталия.