Футболистът на Левски Симеон Райков получи наградата си за играч на 2-рия кръг от първенството, след което говори и пред медиите. „Това е плод на целия отбор. Ако не бяха съотборниците сега и аз нямаше да бъда тук. Надявам се да продължаваме с победите и да радваме феновете“, бяха първите думи на бързака от Пловдив.

„Според мен мачът с Черноморец беше по-труден от този с Ботев Пловдив, защото те се защитаваха по-добре. Не очаквах да бъда титуляр, но се радвам, че така се получиха нещата. Разликата е, че тази година получавам повече шансове. Добих увереност в първия мач, когато треньорът ми гласува доверие“, отбеляза Райков.

„Жалко, че отпаднахме от Сараево, защото пак можеше да пълним стадиона с хора и да продължаваме напред, но сега трябва да станем шампиони. Дано се справим с тази задача. Надявам се вече само да радваме феновете, а не да ги разочароваме, както се получи. Левски е голям клуб, защото има верни фенове“, продължи младокът, който дойде на „Герена“ през миналото лято.

„Не знам, защо не се зарадвах на головете, така ми дойде. Този мач беше важен за мен, тъй като съм юноша на Локомотив Пловдив. Радвам се, че вкарах два пъти в мрежата на Ботев“, допълни Райков.

„Надявам се да постигна много повече в живота си, но в момента се радвам Левски да побеждава, защото съм част от този отбор. Иначе снукърът помага във футбола, защото ти помага за психиката и концентрацията. В отбора на Левски играя с Йовов, който е доста добър. Иначе не играя, но уменията не се губят“, завърши Райков.