Сектор А на стадион „Георги Аспарухов“ е в пълна готовност да посрещне феновете. Часове преди домакинството на Левски на Лудогорец, новопостроената трибуна бе презентирана в най-малки детайли в клубната телевизия.

Сектор А - липсващото парче се завърна

Новата придобивка на „сините“ е снабдена с всички екстри и със сигурност може да отговори на потребностите и на най-претенциозните привърженици.

Левски получи Акт 16, смени оградата

Припомняме, че Сектор А бе разрушен през февруари 2013-а година, за да бъде изграден напълно отново малко повече от три години след това. Цялата дейност около изграждането на централната трибуна бе дирижирана от председателя на Управителния съвет на Левски Иво Тонев, който заяви преди дни в Спортно шоу Гонг, че до момента стойността на направеното е 11.5 милиона лева.

Новият Сектор А ще бъде открит час преди първия съдийски сигнал на мача с разградчани, който е в събота, 23 април, от 20.00 часа. Специално, за да пререже лентата в България пристига сина на най-голямата легенда на Левски Георги Аспарухов – Гунди – Андрей.

От Левски: Добре дошли у дома, "сини" фенове!

Голямата битка между „сини“ и „зелени“  ще може да бъде проследена в сайта Gong.bg, на Gong Play, по Diema Sport и на честотите на Дарик радио.