Новото попълнение на Левски Ларс Рисп заяви, че се чувства добре след трансфера си при „сините“ като добави, че ще направи всичко по силите си, за да бъде напълно готов за мача от Лига Европа срещу Спартак Търнава от Лига Европа другия четвъртък.

„Засега всичко е наред. Последните два-три дни бяха доста натоварени – с медицинските изследвания, с търсенето на апартаменти в града, разбира се и с тренировките, за да бъда във форма за следващата седмица“, заяви Рисп, след като бе представен официално на „Герена“.

„Засега всичко е наред и очаквам с нетърпение да се видя отново с моите съотборници. Чакам с нетърпение да започнат тренировките и се надявам да взема участие в мача в четвъртък“, добави той.

„Все още не съм намерил апартамент тук. Имам няколко варианта. Също така трябва да изчакам да пристигнат жена ми с децата. Те също трябва да кажат, къде искат да живеем. Всичко, което видях до този момент от София изглежда прекрасно. Много съм доволен засега“, обясни още Рисп.

„Не мога да знам в момента дали ще играя в четвъртък. Досега направих няколко физически теста, всичко изглежда добре. Здравословно съм добре. Сега трябва да се види дали съм достатъчно здрав, за да изкарам 90 минути. Днес не мога да кажа нищо. Надявам се, че до няколко дни ще имам отговор на този въпрос. Ще направя всичко възможно, за да съм готов за мача в четвъртък“, завърши новият шведски бранител на Левски.